KANTAVA KOSKETUS -Vauvahierontakurssi

Tuntuuko, että vauvallasi on vatsavaivoja, refluksia, itkuisuutta tai levottomuutta. Oireet pahentuvat etenkin iltaisin ja nukkumaan on vaikea rauhoittua.

Olen äitiysfysioterapeuttina erikoistunut äitien fysioterapian lisäksi vauvojen lempeään käsittelyyn ja etenkin vauvahieronnan ohjaamiseen. Minulla on kaksi lasta, joiden kohdalla olen saanut toteuttaa ohjeitani käytännössä ja todeta, kuinka ne toimivat, helpottaen arkea.

Kurssilla opit

  • Kotiin soveltuvat vauvahieronnan ohjeet
  • Vauvatanssin
  • Vauvan kapaloinnin ja rauhoittamisen käyttäen hyväksi Happiest Baby menetelmää
  • Ergonomisen kantamisen sylissä
  • Pääset kokeilemaan ergonomisia kantoreppuja ja -liinoja tai saat opastusta oman kantovälineesi käyttöön.
  • Sivuamme vauvan motorista kehittymistä ja sen tukemista

Hymyilevä ja tyytyväinen vauva, ei ole satua. Vauvahieronta tutkitusti vahvistaa yleiskuntoa, vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä sekä parantaa ruuansulatusta. Tällöin vauva on rauhallisempi ja tyytyväisempi, kun mahdolliset mahavaivat ja lihasjännitykset helpottuvat. Näin koko perhe saa hengähtää. Hengitys ja sitä kautta uni syventyvät ja energiaa riittää kasvuun. Lisää vauvahieronnan suotuisista vaikutuksista pääset lukemaan täältä.

Ilmoittautuminen https://vello.fi/pienikeidas/

Katso, mitä osallistuneet sanovat suositusta kurssista

Tunnistin minkälaisesta kosketuksesta vauvani tykkää ja millaisella rauhoittuu.

Asiantuntevaa ja kattavaa. Sai myös yksilöohjausta, mikä oli hienoa!

Voit siis vaikuttaa vauvasi hyvinvointiin. Samalla, kun tuette teidän yhteistä vuorovaikutusta.

Kurssi toteutetaan pienryhmämuotoisena ja mukaan mahtuu max. 6 vauvaa.  Näille yhden kerran kursseille voit osallistua yhdessä puolison, ystävän tai vaikka isovanhemman kanssa. Kursseja järjestetään 2 kk välein ja ne on kohdennettu erityisesti 0-6 kk ikäisille vauvoille.

Levottomuus, vatsavaivat, itkuisuus. Tältä kurssilta saat keinot hoitaa tyypillisempiä vatsaongelmia, nuhaa tai kiristyksiä. Tuet samalla vauvan kehitystä ja kasvua sekä rakennat teidän yhteistä vuorovaikutusta kosketuksen kautta.

Kurssilta saat kirjallisen materiaalin, johon voit kurssin aikana täydentää omia muistiinpanoja. Materiaalin avulla kurssin oppeihin on helppo palata kotona. Vauva-hieronta ei rajoitu vain vauva-aikaan, vaan sitä saa jatkaa niin pitkään kuin se teille sopii ❤

Opi, kuinka voit koskettaa, kantaa ja rauhoittaa vauvaasi.

Ryhmät tilauksesta

Tiesitkö, että voit tilata yksityikurssin myös sinulle ja ystävällesi joko kotiinne, minun luokseni tai Liiketila KokoNaisuuteen. Ihan niin kuin sovimme. Kesto tällöin 90 min.