Vauvoille

Haluan tukea perheenne hyvinvointia tarjoten vauvoille sekä yksilöllistä fysioterapiaa että Kantava kosketus vauvahierontakurssia. Olen erityisesti kiinnostunut 0-4 kk ikäisistä vauvoista eli ns. kohtuvauva-ajasta.

Vauvan fysioterapia

Olet kiinnostunut vauvasi hyvinvoinnista. Vauvallasi saattaa olla vaikeuksia rauhoittua tai hän vaikuttaa kivuliaalta. Se, minkälainen raskausaikasi tai synnytyksesi oli, vaikuttaa suurelta osin myös vauvaasi. Hän on palanen sinua.

Vauvan fysioterapia toteutetaan yksilöllisesti, mielellään kotona. Käynti sisältää haastattelun liittyen vauvan raskausaikaan, synnytykseen sekä eloon kohdun ulkopuolella.

Käynnillä havainnoin ja tutkin vauvan motorista kehitystä. Saatan käsitellä vauvaa hyödyntäen mm. vauvahieronnan ja kraniosakraaliterapian oppeja.

Päästäkseen hoidon positiivisiin vaikutuksiin tulee käsittelyjen olla toistuvia ja säännöllisiä. Koenkin tärkeänä teidän vanhempien ohjauksen.

Käynnillä voin lisäksi

  • Opastaa vauvan rauhoittamiseen käyttäen Happiest baby menetelmää.
  • Opastaa ergonomiseen kantamiseen sekä sylissä että kantovälineellä. Muistathan, että kauttani sait myös kantovälineen lainaan. 
  • Ohjata vauvatanssin lisäämään varhaista vuorovaikutusta

Varaa teille sopiva aika!

Vinkkejä vauvan käsittelyyn löydät myös Ota tästä sivultani.