KAUNIS ÄITI

KAUNIS ÄITI – kurssit vuodelle 2018 käynnistyvät heti tammikuussa.

Kurssit ovat erikseen suunnattu odottaville sekä synnyttäneille äideille. Painopiste on käytännönharjoituksissa, joiden oikeaan suorittamiseen ohjaan manuaalisesti. Keskustelulle ja ajatuksenvaihdolle on tilaa.

KAUNIS ÄITI – odottaa 

Sinä tuleva äiti. Raskauden aikana kehon painopiste siirtyy eteenpäin vatsan kasvaessa. Nivelsiteet löystyvät ja saatat huomata kipua lantion ja alaselän alueella. Kehon muutosten johdosta olo ei välttämättä tunnu aina kauniilta. Sinulla voi myös olla vaikeuksia saada levättyä. Huomaat jo välillä miettiväsi synnytystä ja siitä selviytymistä.

Kurssi on tarkoitettu kaikille raskaana oleville. Se soveltuu parhaiten käytäväksi raskauden toisesta kolmanneksesta alkaen.

Tule opettelemaan mitä saa ja kannattaa tehdä raskauden aikana edesauttaen sujuvaa raskausaikaa, synnytystä ja raskaudesta palautumista. Ohjauksessa hyödynnän omaa ammatillisista osaamistani äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä hypopressive-tekniikasta.

Pidämme ajatuksen myös vauvassa ja siinä kuinka voimme asentojemme kautta vaikuttaa myös hänen asentoonsa odotusaikana sekä synnytyksessä. Harjoittaen spinning babies tekniikoita sekä erilaisia synnytysasentoja.

Liikkeiden lisäksi annamme aikaa levolle ja tietoiselle keskittymiselle itseensä ja vauvaan. Tämä on teidän yhteistä aikaa ❤ 

Seuraavat kurssit

  • tammikuussa: To 1.2.2018 klo 18-20 erikoishinta 30€ tai kaverin kanssa 50€
  • toukokuussa: torstai 17.5. klo 18-20

Hinta 45€ (sis alv. 10 %) tai 80 € (sis. alv) yhteensä kaverin kanssa

Ilmoittautumiset ja lisätiedot suoraan Lauralta tai OTA YHTEYTTÄ

KAUNIS ÄITI – synnyttäneet

Olet äiti. Huomaat pohtivasi vatsasi outoa muotoa ja sitä ettei keskivartalossa ole oikein voimaa. Vauvan kantaminen tuntuu raskaalta. Voisiko sinulla olla suorien vatsalihasten erkaantuma? Synnytyksen jälkeen keho palautuu spontaanisti parhaiten kaksi ensimmäistä kuukautta. Sen jälkeen palautuminen hidastuu. Viimeistään 6 kk synnytyksen jälkeen virtsankarkailu ei ole enää normaalia, vaan siihen tulisi puuttua.

Kurssi on tarkoitettu kaikille lapsensa saaneille äideille. Oli synnytys sitten tapahtunut alakautta tai sektiolla. Synnytyksestä voi olla aikaa vaikka kuinka kauan, mutta vähintään 2 vko. Jälkitarkastusta ei tarvitse olla käytynä.

Varsinaisia oireita ei tarvitse olla, vaan lähdemme tutustumaan muuttuneeseen kehoon. Kurssi toimii yksilöllisesti oivallisena keinona tutustua muuttuneeseen kehoon. Opit kuinka se nyt toimii ja mitä seuraavaksi voisi tehdä. Voiko jo aloittaa liikkumaan aktiivisemmin vai olisiko syytä kuntouttaa jotain osa-aluetta tehokkaammin.

Ohjauksessa hyödynnän omaa ammatillisista osaamistani äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiasta sekä hypopressive-tekniikasta. Tutkin halukkailta manuaalisesti mahdollisen vatsalihasten erkauman.

Tämä on sinun omaa aikaasi, kaunis äiti. ❤ 

Seuraavat kurssit

  • tammikuussa: Lauantaina 13.1.2018 klo 12-14   sekä torstaina 18.1.2017 klo 18-20 
  • maaliskuussa: sunnuntaina 11.3.2018 klo 12-14
  • toukokuussa: sunnuntai 20.5. klo 12-14

Hinta 45€ (sis alv. 10 %) tai 80 € (sis. alv) yhteensä kaverin kanssa

Ilmoittautumiset ja lisätiedot suoraan Lauralta tai OTA YHTEYTTÄ

 

Yksi kommentti artikkeliin ”KAUNIS ÄITI

  1. Paluuviite: KAUNIS ÄITI

Kommentointi on suljettu.