KAUNIS ÄITI odottaa

Onnittelut sinulle raskaudestasi.

Kehosi on nyt muutoksessa ja sisälläsi kasvaa pieni ihme.  ❤

Tuntuuko, että kaipaat käytännönharjoituksia ja tietoa, kuinka liikkua raskausaikana ennaltaehkäisten ja toisaalta hoitoen mahdollisesti ilmaantuneita kipuja. Sinulla voi myös olla vaikeuksia saada levättyä. Ajatuksesi ajautuvat raskauden edetessä yhä enemmän synnytykseen.

Äitiysfysioterapeuttina haluan olla tukemassa sinun raskausaikaa tarjoamalla kattavan ja uusinta tietoa hyödyntävän ryhmäohjauksen, jossa ei unohdeta käytännönläheistä harjoittelua.

Haluaisitko vahvistaa ja toisaalta helliä kehosia sekä päästä peloistasi.

Kurssi on soveltuu parhaiten käytäväksi raskauden toisesta kolmanneksesta alkaen, kun raskauden aikaisia muutoksia on jo nähtävissä. Kurssi tukee hyvin julkisen puolen palveluita.

Tule opettelemaan, mitä saa ja kannattaa tehdä raskauden aikana, edesauttaen sujuvaa raskausaikaa, synnytystä ja raskaudesta palautumista. 

Sinun lisäksesi pidämme ajatuksen vauvassa ja siinä, kuinka voimme asentojemme kautta vaikuttaa teidän molempien hyvinvointiin odotusaikana sekä synnytyksessä. Unohtamatta levon merkitystä.

 Tämä on teidän yhteistä aikaa ❤ 

Seuraavat kurssit

  • marraskuussa la 9.11. klo 16-18, liiketila kokoNaisuudessa

Hinta 49€ (sis alv. 10 %) tai  kaverin kanssa yhteensä 80 € (sis. alv)

Ilmoittaudu tai kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Kurssin jälkeen sinun on mahdollista jatkaa liikeharjoittelua 3 kerran KAUNIS ÄITI jatkokurssilla, jossa teemoina ovat lantionpohja ja hengitys, liikkuvuus sekä voima. Kurssi järjestetään to 17.1., 24.1. ja 31.1.2019 klo 19-20. Paikkana toimii liiketila kokoNaisuus. Hinta 10€/kerta.

Saat kurssin käyneenä myös edullisemman yksilökäyntiajan hintaan 55€, norm 65 €.

Sinulla on mahdollisuus myös lainata kauttani TENS-laite 35€ hintaan (norm. 45€).

Ilmoittaudu tai kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Tutustu, mistä kurssin nimi juontaa tästä. 

2 kommenttia artikkeliin ”KAUNIS ÄITI odottaa

  1. Paluuviite: KAUNIS ÄITI

Kommentointi on suljettu.