KAUNIS ÄITI odottaa

Onnittelut sinulle raskaudestasi.

Kehosi on nyt muutoksessa ja sisälläsi kasvaa pieni ihme.  ❤

Tuntuuko, että kaipaat käytännönharjoituksia ja tietoa, kuinka liikkua raskausaikana ennaltaehkäisten ja toisaalta hoitoen mahdollisesti ilmaantuneita kipuja. Sinulla voi myös olla vaikeuksia saada levättyä. Ajatuksesi ajautuvat raskauden edetessä yhä enemmän synnytykseen.

Äitiysfysioterapeuttina haluan olla tukemassa sinun raskausaikaa tarjoamalla kattavan ja uusinta tietoa hyödyntävän ryhmäohjauksen, jossa ei unohdeta käytännönläheistä harjoittelua.

Haluaisitko siis Kurssi on tarkoitettu kaikille raskaana oleville. Se soveltuu parhaiten käytäväksi raskauden toisesta kolmanneksesta alkaen, kun raskauden aikaisia muutoksia on jo nähtävissä. Kurssi tukee hyvin julkisen puolen palveluita.

Tule opettelemaan, mitä saa ja kannattaa tehdä raskauden aikana, edesauttaen sujuvaa raskausaikaa, synnytystä ja raskaudesta palautumista. Sinun lisäksesi pidämme ajatuksen vauvassa ja siinä, kuinka voimme asentojemme kautta vaikuttaa teidän molempien hyvinvointiin odotusaikana sekä synnytyksessä. Unohtamatta levon merkitystä.

 Tämä on teidän yhteistä aikaa ❤ 

Seuraavat kurssit

  • syyskuussa to 13.9. klo 18-20
  • marraskuussa to 15.11. klo 18-20

Hinta 49€ (sis alv. 10 %) tai  kaverin kanssa yhteensä 80 € (sis. alv)

Ilmoittaudu tai kysy lisää ottamalla yhteyttä.

Haluatko lukea, mistä kurssin nimi juontaa tästä. 

Yksi kommentti artikkeliin ”KAUNIS ÄITI odottaa

  1. Paluuviite: KAUNIS ÄITI

Kommentointi on suljettu.