Palvelut

Tervetuloa Lauran liikkeen kotisivuille.

Sivuilta löydät tietoa tarjoamistani palveluista: äitiysfysioterapiasta, vauvahieronnasta sekä järjestämistäni kursseista. KANTAVA KOSKETUS kurssit ovat tarkoitettu koko perheelle tai äidille tukihenkilön kanssa. KAUNIS ÄITI kurssit ovat äidin omaa aikaa.

Vuokraan ohjauksen kanssa Elle TENS + -laitteita kivunhoidoksi synnytykseen sekä lantionpohjan stimulointiin harjoittaen lantionpohjan lihaksia.

Lainaan ohjauksen kanssa ergonomisia kantovälineitä.

Luennoin mielelläni äitien hyvinvoinnista, lantionpohjan toiminnasta sekä vauvan/lapsen kantamisesta.

OTA YHTEYTTÄ

Äitiysfysioterapia

Äitiysfysioterapeuttina pyrin vastaamaan raskaudesta haaveilevien, odottavien että synnyttäneiden naisten tarpeisiin liittyen mm. raskausajan selkäkipujen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon, toiminallisiin lantionpohjan vaivoihin, vatsalihasten erkaantumaan ja sektioarpien käsittelyyn.

Haluan olla sinun tukenasi tarjoten apuani kokonaisvaltaisesti joko ennaltaehkäisten tai kuntouttaen. Fysioterapeuttisen tutkimisen jälkeen teemme yhdessä suunnitelman tavoitteiden mukaisesti. Muistathan, että lääkärin lähetteellä olet oikeutettu myös Kelan tukeen fysioterapiasta. 

Vastaanottoni toimii liiketila kokoNaisuudessa, Sibeliuksenkatu 4, HML. Vastaanotan asiakkaita torstai-iltaisin klo 16 eteenpäin. Kerran kuussa minulla on varattuna myös lauantai tai sunnuntai päivä, jolloin pidän tilassa myös kurssejani.

Teen tarvittaessa äitiysfysioterapian kotikäyntejä arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuisin sovitusti. Kotikäynti on oivallinen valinta esimerkiksi ensimmäiseksi käynniksi synnytyksen jälkeen. Tutussa kotiympäristössä saamme kotiharjoiteet nivelletyksi hyvin osaksi arkea.

Ryhmämuotoisena äitiysfysioterapiapalveluna tarjoan KAUNIS ÄITI– kursseja erikseen odottaville ja synnyttäneille. Nämä 2h kurssit keskittyvät sisäisen voiman ja kauneuden löytämiseen. Odottavalle äidille ne toimivat hyvänä käytännönharjoitteluna synnytykseen ja loppuraskauteen. Synnyttäneet taas pyrkivät pääsemään tutuksi muuttuneen kroppansa kanssa, saaden tietoa yksilöllisesti kuinka tästä eteenpäin olisi hyvä jatkaa.

Vauvahieronta

Vauvahieronta tutkitusti vahvistaa yleiskuntoa, vilkastuttaa verenkiertoa, syventää hengitystä sekä parantaa ruuansulatusta. Nämä näkyvät vauvassa rauhallisuutena ja tyytyväisyytenä, kun mahdolliset mahavaivat ja lihasjännitykset helpottuvat, hengityksen ja unen syventyessä.

Ajattelen, että kaikkien vauvojen tulisi olla oikeutettuja hierontaan. Vauvahieronta vahvistaa varhaista vuorovaikutusta ja tukee vauvan kehotietoisuutta. Vauvan ei siis tarvitse kärsiä mistään oiriesta, mutta hieronnalla voidaan tietoisesti vaikuttaa mm. vatsavaivoihin tai nenän tukkoisuuteen.

Päästäkseen näihin vauvahieronnan positiivisiin vaikutuksiin tulee hieronnan olla toistuvaa ja säännöllistä, linkittyen esimerkiksi vauvan hoitotoimien yhteyteen.

Ohjaamani vauvahierontapalvelu sisältää vauvahieronnan ohjauksen lisäksi opastusta vuorovaikutteiseen vauvatanssiin, vauvan kantamiseen ergonomisesti sekä Happiest baby – rauhoitusmenetelmän opastamiseen, soveltuen parhaiten alle 4 kk ikäisille vauvoille.

Ohjauksia teen kotikäynteinä, tilauksina esim. Baby Shower kutseille sekä KANTAVA KOSKETUS -Vauvahierontakurssina, 

KURSSIT

KANTAVA KOSKETUS -Vauvahierontakurssi on kohdennettu erityisesti alle 4 kk ikäisille vauvoille. Kurssille voit osallistua yhdessä puolison, ystävän tai vaikka isovanhemman kanssa. Kurssilla opit kotiin soveltuvat vauvahieronnan ohjeet, vauvatanssin, vauvan rahoittamisen käyttäen Happiest baby menetelmää sekä harjoittelemme vauvan ergonomista kantamista tukien motorista liikkumista.

KAUNIS ÄITI kurssit on tarkoitettu ainoastaan äideille. Erikseen on kurssit odottaville ja lapsensa saaneille. Ulkoisen kauneuden ja mittauksen sijaan pyritään kurssilla vahvistamaan sisäistä kauneutta, itsensä kantamista tutustumalla omaan muuttuneeseen kehoon.

KAUNIS NAINEN kurssit toteutuvat eri teemojen ympärille ja ovat pääasiallisesti tarkoitettu käytännönläheiseksi jatkoksi KAUNIS ÄITI kurssin käyneille sekä yksilöasiakkailleni.

Kaikki kurssini toteutetaan liiketila kokoNaisuuden lämminhengisessä ryhmäliikuntatilassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 4, HML.